Ən zərərsiz qəhvə açıqlanıb

Ən zərrəsiz qəhvə açıqlanıb.
Cebhe.info xəbər verir ki, bu məlumatı endokrinoloq Zuxra Pavlova öz “Telegram” kanalında verib. Onun sözlərinə görə, bu, filtrdən keçən qəhvədir.
“Səbəb yəqin ki, filtrin qəhvədən yüksək qan xolesterol səviyyəsinə səbəb ola biləcək maddələri çıxarmağa kömək etməsidir. Müqayisə üçün deyim, süzülməmiş qəhvədə belə zərərli çirklərin konsentrasiyası süzgəcdən istifadə etməklə hazırlanmış içkidən təxminən 30 dəfə yüksəkdir”, - həkim alimlərə istinadən deyib.
Pavlova qəhvə içmək üçün vacib qaydaları da xatırladıb. Bu içki yeməkdən ən azı bir saat sonra, şəkər, şərbət və ya süd əlavə edilmədən istehlak edilməlidir.
Xəzər
Cebhe.info